• Die Haghe E2: een vliegende start!

• Na een paar weken trainen en een oefentoernooi was het vandaag voor de E2 tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen ALO E2. In de voorbespreking maakten wij (Do en Eric) nog even de laatste afspraken, al was dat voor de ploeg niet eens nodig. Ze wilden gewoon gaat starten!
    De startopstelling met Laura, Quinn, Siebe en Lucas liet gelijk ziet dat ze er heel veel zin in hadden. Goed samenspel, sterk verdedigen en een hoop energie zorgden ervoor dat na 10 minuten er een 4-1 voorsprong op het scorebord stond. Met Djalisa op de plek van Laura ging het vrolijke spel van de E2 verder. De scherpte zat er goed in. Dat was te zien aan de snelle counters, maar ook verzorgde aanvallen die soms met een fraaie doorloop werden afgerond. Ruststand: 9-1.
    Na wat heerlijk vers fruit in de rust ging de E2 vol goede energie weer verder. Met de aanmoediging van het enthousiaste publiek ging de E2 door met scoren en gaf het ALO absoluut geen kans meer. Door goed verdedigen scoorde ALO nog 1 keer en liep de score bij de E2 op naar 19 doelpunten. Iedereen heeft goals gemaakt en iedereen gunde elkaar de kansen. Een mooie teamspirit waar we trots op moeten zijn en die we vast moeten houden. Ook als we straks moeilijkere wedstrijden krijgen. Maar voor nu zijn wij echt twee hele trotse coaches!