• Die Haghe A1 - Ondo A1, de 2e in de knip…

• Zaterdag de 1e thuiswedstrijd voor de A1 tegen Ondo A1, een ploeg waartegen wij de favoriet waren vooraf. Leuk om te zien dat er een leuk aantal supporters de weg naar het veld hadden gevonden, ondanks de weersomstandigheden.
    Een straffe wind over het veld, maar het deerde Kor niet om de de 1-0 van ver erin te gooien. Verder was het begin wat stroef, maar konden we weer teren op een prima verdediging.
    Dan ineens gaat het beter draaien en binnen no time stonden we met 9-1 voor. Mooie vrije ballen en een zuivere Kor, maar, nogmaals, het strakke en en goede verdedigen was heel gaaf om te zien. Voor rust deed Ondo nog wel wat terug, maar de ruststand van 11-4 betekende eigenlijk wel dat de wedstrijd was gespeeld.
    Na rust een wisselend aanvallend beeld met sterke momenten van koppel Tijn/Bram, maar ook de dames deden er alles aan.
    Ondo wist nog 3x te scoren, maar wij 7, uitslag onder onze rekenwonders dus 18-7.
    Weer een prima overwinning natuurlijk, maar jullie zijn kritisch genoeg om geweten dat het aanvallend soms beter moet.
    Toch is een resultaat van 4 uit 2 gewoon goed. Zoals Niels al zei, jullie horen in deze klasse en laten dat ook zien, laat daar geen twijfel over bestaan.
    Volgende week mogen we naar Fortuna en kunnen we kijken waar we nu echt staan.
    Voor alsnog is dit in de knip en mogen we met vertrouwen naar Delft.