• Online opleiding tot juryvoorzitter: opleiding of bijscholen

  • Over een maandje gaan we alweer de zaal in. Bij de zaalwedstrijden van de A1 en het 1e wordt de wedstrijd begeleid door de jurytafel. Aan de jurytafel zit de juryvoorzitter, de tijdwaarnemer en de bediener van de schotklok. De juryvoorzitter heeft een belangrijke rol en moet door de KNKV gecertificeerd zijn. Om dit certificaat te kunnen krijgen, kun je in oktober een online sessie volgen.

    Deze sessies worden gehouden op woensdag 26 oktober of donderdag 27 oktober vanaf 19.00 uur. Wanneer jij aanwezig bent geweest wordt het certificaat tot juryvoorzitter in sportlink verwerkt en ontvang je de handleiding/cursusboek voor juryvoorzitter.

    Wat verwacht het KNKV van een juryvoorzitter?

    "Wij verwachten van de juryvoorzitter dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het juist functioneren van de jurytafel bij wedstrijden waar met schotklok gespeeld wordt als ook het toezicht op naleving van de voor de wedstrijd geldende reglementen en bepalingen, voor, tijdens en na de wedstrijd. Je bent een officiële vertegenwoordiger van het KNKV en maakt onderdeel uit van het arbitrageteam."

    Heb je interesse om een van de sessies te volgen en je daarmee een belangrijk steentje bij te dragen voor de club? Geef je dan aan bij Jolanda Lagerwaard.
    Dit kan via secretaresse@diehaghe.nl