• Niels van der Steuijt versterkt volgend seizoen (2023-2024) staf selectie

  • De TC Topsport is zeer tevreden bekend te kunnen maken dat de technische staf voor de selectie van volgend seizoen (2023-2024) rond is.

    Qua niveau en resultaten is er de laatste jaren binnen de selectie een snelle ontwikkeling naar boven ingezet. Het doel is dat de groei wordt doorgezet en daarom is  besloten dat er qua begeleiding (nog) meer aandacht en inzichten nodig zijn. Daarom zal Niels van der Steuijt worden toegevoegd aan de technische staf. Niels zal samen met Tim Abbenhuis verantwoordelijk zijn voor Die Haghe 1. Met Niels kan en zal er nog meer aandacht zijn voor de ontwikkeling van de individuele selectiespelers en het team.

    Michel Korporaal en Erik Snaphaan zullen ook volgend seizoen Die Haghe 2 begeleiden zodat ook daar vastigheid blijft met het doel ook in de breedte verder te ontwikkelen en door te groeien.

    Informatie over de begeleidingsstaf voor de selectie volgt in 2023.

    Alex Voolstra heeft aangegeven volgend seizoen te stoppen met het begeleiden van de A1. Ook Jolanda Snaphaan zal volgend seizoen stoppen met de dinsdagtrainingen van de A1. Wij danken ze nu alvast voor het werk dat ze de afgelopen jaren voor de Die Haghe jeugd hebben verricht. Hopelijk zullen beiden of één van beiden zich richten op een ander team of een andere rol voor het verder ontwikkelen van de Die Haghe jeugd.
    De TC Topsport gaat zich de komende tijd richten op het vinden van een trainer voor de A1 voor het seizoen 2023-2024.

    TC Topsport