• Doneer – Ruil – Neem mee!

  • Een mooi initiatief van Louke en Claudette:
    Gun je (oude, schone, bruikbare) sportspullen een tweede leven!
    Lever ze in bij Die Haghe of kies uit wat je kan gebruiken.

    Wat:
    schone, bruikbare sportkleding en schoenen voor kinderen én volwassenen.

    Welke:
    mag alle kleuren sportkleding zijn, dus niet persé in geel/zwart.

    Waarom:
    omdat je ze niet meer past, de producten er nog goed zien en daardoor hergebruikt kunnen worden en het duurzaam is. Door tweedehands sportkleding door te geven of her te gebruiken help je een klein beetje mee aan een betere wereld (ook nu het leven een stuk duurder is).

    Waar:
    bij de kantine van Die Haghe (“Ballevue”).
    Leg bruikbare sportspullen die je kwijt wil in de bakken bij het rek in de kantine (op het podium). Of kies uit wat je kan gebruiken (spullen met een label eraan).

    Wanneer:
    elke trainingsdag/-avond als de kantine open is en in het weekend als er wedstrijden zijn, kun je sportspullen brengen en/of halen.

    Kosten:
    zijn er niet. Het zou wel top zijn als je een kleine bijdrage in de pot voor de club stopt (gaat naar het kamp) of er een ander sportkledingstuk of sportschoenen voor in de plaats zet. Gewoon meenemen mag uiteraard ook!

    Vragen?
    Mail naar: alex.kooijmans@diehaghe.nl
    Afgelopen vrijdag hebben Lynn, Sanna, Claudette en ondergetekende een dagje geruimd in de kantine. Daar kwamen we ook veel gevonden Die Haghe kleding tegen en ook nog drie paar veldschoenen. Alle kleding is nu gewassen J.
    Vanaf maandag 3 april staat tijdelijk het jassenrek in de kantine met daaraan de gevonden spullen. Wil iedereen die kleding kwijt is de komende weken (bij de trainingen) kijken of er iets van jou bij hangt en het meenemen als je het nog wilt hebben. Over een dag of tien komt het speciaal hiervoor bestelde rek binnen. Alle niet meegenomen kleding komt dan beschikbaar voor wie het wil hebben. Kleding/schoenen die je mee mag nemen worden voorzien van een label (graag label retour in het aanwezige bakje voor hergebruik).

    Veldschoenen:
    Zeker nu het veldseizoen bijna op het punt staat te beginnen, is het fijn als er al een keuze is uit veldschoenen. Zelf hadden wij nog vijf paar thuis staan! Dus heb je nog bruikbare veldschoenen die je niet meer past/gebruikt? Lever ze dan in op Die Haghe in de daarvoor bestemde bak. Zit er een mooi paar voor je bij, mag je ze gelijk meenemen.

    Groet,
    Alex Kooijmans