• Schoolkorfbal bij Die Haghe groot succes

  • Gistermiddag organiseerde Die Haghe na enkele jaren weer een zeer geslaagd schoolkorfbaltoernooi. Vier Haagse basisscholen deden mee met in totaal 12 teams. De leerlingen werden getrakteerd op een heerlijke sportieve middag, een hoop plezier en een mooie kennismaking met de leukste teamsport voor jongens en meisjes samen! Team 4 van PCBS De Vliermeent ging er met de hoofdprijs vandoor en de FairPlay prijs werd verdiend door de Helen Parkhurst.

    Het was woensdagmiddag een gezellige boel op ons veld. De accommodatie was versierd, er was een springkussen, er werd lekkere muziek gedraaid en er stond een heel peloton aan enthousiaste jeugdleden, scheidsrechters en vrijwilligers klaar om de leerlingen uit groep 5 en 6 van de deelnemende scholen (CBS de Ark, de Vliermeent, Helen Parkhurst en de Grote Beer) lekker samen te laten spelen en sporten.

    Waarom schoolkorfbal?
    Met schoolkorfbal willen we kinderen allereerst op een enthousiaste manier stimuleren om te sporten. Omdat het gezond is, maar vooral ook omdat het harstikke leuk is! Daarbij willen we ze laten kennismaken met de korfbalsport en de gezelligheid en activiteiten bij onze vereniging. We hopen natuurlijk dat ze hierdoor kiezen voor korfbal!

    Vrijwilligers bedankt!
    Het enthousiasme en fanatisme was in elk geval ruimschoots aanwezig bij de deelnemertjes. En niet alleen bij hen. Er komt ongelooflijk veel bij kijken om zo’n toernooi goed te organiseren en te begeleiden. Dat vraagt om een hele grote groep enthousiaste vrijwilligers. Gisteren waren zij na maanden voorbereiding vanaf de vroege morgen in touw om er een geweldig toernooi van te maken. Dat is 100% gelukt, dankzij jullie allemaal werd het een supergave dag!

    Daarom nog een keer vanaf deze plek aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd:

    HARTSTIKKE BEDANKT ALLEMAAL!!!