• KIPPIE’S VOORBESCHOUING speelronde 13 veldcompetitie

  • Met nog 2 wedstrijden te gaan staat Die Haghe 1 er erg goed voor om promotie naar de ERE-KLASSE te behalen. En DIE HAGHE 2 is inmiddels KAMPIOEN en promotie naar de Reserve Hoofdklasse bereikt. Natuurlijk de felicitaties voor dit team, spelers, staf en begeleiding zijn hier op zijn plaats.

    Die Haghe 1 heeft met nog 2 wedstrijden de beste uitgangspunten voor de beste nummer 2. Hierdoor heeft het nog minimaal 2 punten nodig en dat zou dan komende zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen De Antilopen kunnen gebeuren. En juist deze tegenstander heeft nog 1 punt nodig om op plek 7 te eindigen wat recht geeft op de Hoofdklasse van volgend seizoen. Zij zullen dus alles doen wat binnen hun macht ligt om dit te bewerkstelligen. Echter schat ik ons team toch wel zo in dat zij de 2 punten binnen halen en dan de laatste wedstrijd thuis een heerlijke wedstrijd te spelen waarbij dan niets meer op het spel staat.

    Die Haghe 2 speelt ook tegen De antilopen en kan vrijuit spelen. Maar ook hier speelt De Antilopen nog voor plek 7. Zijn staan 1 punt voor op nummer 8 en willen dit graag zo houden met het oog op volgend seizoen omdat nummer 8 niet promoveert. Voor Die Haghe 2 ligt er nu de uitdaging om zonder puntverlies te blijven en heb hier alle vertrouwen in.

    Die Haghe A1 kan zich tegen KCC gaan voorbereiden op de Play-offs. Wie de tegenstander wordt en waar er wordt gespeeld is op dit moment nog niet bekend.

    Het wordt zeer warm en dus zorg voor voldoende bescherming en wens iedereen weer veel plezier.