• Van de voorzitter 11 juni 2023

  • Het eerste van Die Haghe heeft een prima prestatie geleverd: promotie naar de Ereklasse. Een geweldig resultaat en een mooie stap van en voor deze groep. Hiermee lijkt Die Haghe ook met het eerste team de stap naar boven teruggevonden te hebben. Uiteraard de felicitaties voor ploeg en begeleiding. Met deze resultaten van 1 en 2 kunnen we sportief gezien doorpakken en zal dit hopelijk ook de uitstraling krijgen die het verdient!
    Twee andere ploegen die zaterdag succesvol waren: de E2 en de A2. E2 liet zien de ware (dubbel) kampioen te zijn. Met een ruime overwinning werd het kampioenschap binnen gehaald. Laat in de middag kwam de A2 in actie tegen KVS. De uitwedstrijd verliep niet heel makkelijk maar het leek alsof Die Haghe geen last had van de hitte, met gemak werd KVS met 22-10 naar huis gestuurd en was ook A2 de kampioen. Ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd. Beide ploegen zijn op passende wijze in het clubhuis gehuldigd. Helaas zijn er wel een aantal geblesseerden, ik wens jullie een voorspoedig herstel toe.
    Zaterdag kwam Die Haghe plotseling in het nieuws, we zijn benaderd door het NOS-jeugdjournaal die een reportage wilde maken over de combinatie van hitte en sportende kinderen. Natuurlijk hebben we hier medewerking aan verleend en mochten de kinderen van E2 een kort interview weggeven. Het programma is afgelopen zaterdagavond uitgezonden maar ook terug te kijken. Fijn dat er direct zoveel vrijwilligers waren om deze uitzending te faciliteren.
    Komend weekend weer een vol programma met de nodige huldigingen. Laten we met z'n allen er een feestje van maken, we hebben het verdiend!
    Ik hoop maandagavond op een grote opkomst voor de ledenvergadering, kom en praat mee over je eigen (Die Haghe) toekomt!
     
    René Benning