• Jeugdtoernooi 2023 een groot succes!

  • Wat een geweldige dag was het zaterdag. Ongeveer 240 kinderen in de leeftijdscategorie D/E/F namen deel aan ons jeugdtoernooi. De volgende clubs waren aanwezig hierbij : Achilles, ALO, HKV Ons/Eibernest, Maassluis, ONDO, Madjoe en uiteraard Die Haghe. In 2 D-poules, 3 E-poules en 3 F-poules werd gestreden om de acht 1e prijs trofeeën en was er voor iedereen een mooi geel/zwart vaantje en een ijsje. Leuk om te vermelden is dat 5 van deze 7 clubs een beker mee naar huis hebben genomen. Felicitaties aan alle winnaars en iedereen natuurlijk bedankt voor het mee doen.

    Het was wel even geleden dat wij de gastheer van een jeugdtoernooi waren. Dus was het wel even spannend en afwachten of alles wel helemaal goed zou verlopen. Natuurlijk waren er wel dingetjes die iets beter konden. Die nemen we mee naar volgend jaar, dan kunnen we verder bouwen op wat we zaterdag hebben neergezet. Dat was namelijk al heel mooi om te zien. Zoveel kinderen, ouders en andere familie die allemaal getuige waren van een mooie afsluiting van het seizoen 2022/2023. De zon was volop aanwezig, dat is ook altijd wel fijn als je een toernooi organiseert. 

    Om zoiets te organiseren heb je heel veel vrijwilligers nodig en die willen wij als organisatie nog even bedanken:

    Uitnodigingen naar de clubs : Mara
    Organisatie: Rob, Priscilla, Wendy, Zuhal, Martine, Pamela en Tim
    Geluid : Dirk-Jan
    Wedstrijdtafel: Joop en Petra
    EHBO : Wendy, Miranda en Carola
    Scheidsrechters: Rob, Kim, Arjen, Dennis, Roy, Jeffrey, Tygo, Maurice, Finn, Patrick, Boyd, Kirsten, Iloy, Sylvana, Eric, Iza, Lisa, Esmee, Elisa en Rix
    Bar/keuken/snoep : Martine, Jolanda, Pamela, Anetta, Zuhal, Esther, Tineke, Trees, Brigitte, Marcella, Esther P, Renate, Nicole, Marinda en Djouni.
    Schmink : Marieke en Mirjam.
    Opbouw en afbouw : Dennis, Remco, Patrick, Diny, Danny, Marco en Tim
    Versiering : Priscilla, Zuhal en Marinda

    Zoals jullie zien is dit een hele grote groep. Zonder deze mensen kan je het niet organiseren. Ook zie je in bepaalde situaties wat voor een hechte groep we hebben die allemaal en stapje extra doen als dat nodig is.

    Wij hopen dat jullie ons volgend jaar weer willen helpen.

    Uiteraard willen wij ook nog onze sponsor Ren4Sport bedanken voor het leveren van het springkussen.
     
    Bedankt allemaal voor de geslaagde dag. Tot volgend jaar.
     
    De toernooi-commissie