• Nieuwe sportverzorger bij de selectie

  • Het bestuur en de TC zijn blij om te kunnen melden dat met ingang van volgend seizoen er een nieuwe sportverzorger bij de selectie aansluit in de persoon van Theo. Op donderdag en zaterdag zal Theo aanwezig zijn, op dinsdag blijven we voorlopig ook het vertrouwde gezicht van Miranda zien. Daarnaast zal ook ZoĆ« Zoutenbier een rol gaan spelen in de verzorging.

    Vorige week heeft Theo een eerste kennismaking gehad met de selectie, maar hij stelt zich ook graag voor aan de rest van de vereniging. Welkom Theo, we wensen veel plezier en succes bij de club!

    Even voorstellen
    Wat leuk dat ik het komend seizoen de selectie van Die Haghe mag ondersteunen!

    Ik ben Theo Klootwijk, 51 jaar, getrouwd, twee zoons en ik woon in Delft. Toen ik hoorde van de vacature voor sportverzorger bij Die Haghe werd ik meteen enthousiast. Ik ben zelf ook fanatiek sporter en heb in mijn middelbare schooltijd zelf korfbal gespeeld bij Sagitta in Ridderkerk (tegenwoordig KCR).

    Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest als officier bij de Koninklijke marine, ben ik in maart begonnen als projectleider bij TNO Defensie. Kort daarna ben ik als NGS-sportmasseur ook een kleine praktijk voor sportmassage begonnen in Den Hoorn.

    Ik heb in de gesprekken met Eric en Tim een hele fijne indruk gekregen van de club en heb heel veel zin om te beginnen!