• Die Haghe A1 - Albatros A1….een prima oefenpot

• Afgelopen zaterdag, na een prima en complete trainings week, dan de 1e echte oefenpot. Tegen Albatros, een tegenstander die we in de zaal ook tegen gaan komen. Dus maar eens kijken waar we nu staan.
    De start was uitstekend, leuke aanvallen, redelijk gesloten verdediging, kortom leuk om te zien dat de ploeg nu al groeiende is. We liepen al snel uit naar een 7-1 voorsprong. Helaas werden we daarna slordiger, eerlijk gezegd een beetje onnodige fouten, betekende het sein voor Albatros om dichterbij te komen. Even hadden we geen antwoord en met een kleine voorsprong gingen we de rust in.
    De 2e helft bleef een gelijk opgaande strijd, waarbij wij vaak aan de goede van de score zaten. Bij 13-13 kwam Albatros voor de 2e keer langszij, maar met de nodige inzet en wilskracht liepen we toch weer 4 doelpunten uit. Uiteindelijk werd de eindstand 17-15, dus gewonnen en dat is voor het vertrouwen prima.
    Natuurlijk weet iedereen dat we nog veel moeten verbeteren, nog wennen aan elkaar en de combinaties. Dat is heel logisch in dit stadium, maar als we deze lijn doortrekken, de fouten eruit gaan halen, dan gaat het echt goed komen. Blijf hard trainen, elkaar steunen mensen dan heb ik er alle vertrouwen in! Deze oefenpot was prima, op naar de volgende, tot donderdag!