• Die Haghe A1…..we zijn er klaar voor

  • Afgelopen zaterdag was de laatste oefenwedstrijd tegen Valto. Na Albatros en Maassluis was dit de 3e volledige wedstrijd. Maassluis was afgelopen donderdag. In deze wedstrijd kenden we een slechte start, de tussenstand van 6-2 gaf dat duidelijk aan. Maar daarna ging het beter, werden we wakker (?), gingen veel beter verdedigen en konden zo de achtervolging inzetten. Toch kwamen we pas op gelijk hoogte bij 10-10 om direct ook een voorsprong te nemen. Uiteindelijk sluiten we af met een kleine winst van 13-14. Waren we tevreden…..nee niet echt, dit moest beter kunnen.
    Zaterdag dus een nieuwe kans tegen Valto, een ploeg die we ook in de competitie tegen gaan komen. Nu waren we wel direct bij de les en via 4-4 liepen we uit naar 5-9. Er werd veel beter verdedigd en met name de heren hadden het vizier scherper staan dan de donderdag daarvoor. Toen hadden de dames de overhand, nu de heren. Dat houdt in dat we wel degelijk over veel schijven kunnen scoren. Uiteindelijk wonnen we keurig met 10-14 en was het gevoel een stuk beter dan donderdag, dus dat is goed. 
    De combinaties zijn bekend, nog 2x hard trainen en dan zijn we er klaar voor. Thuis tegen Ondo moeten de eerste belangrijke punten gehaald worden. Natuurlijk weten we allemaal dat alles nog beter moet, maar ik zag echt wel een stijgende lijn de afgelopen wedstrijden. Kijk de film maar na mensen en leer ervan. Ik heb er echt vertrouwen in dat het zaterdag kan, die overtuiging moeten jullie ook hebben!
    Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar de reden is niet zo jammer. Ik zal aan jullie denken als ik ergens in Noorwegen rondreis. Astrid neemt mijn taak gelukkig over.
    Ik denk dat we er klaar voor zijn!

    Heel veel succes allemaal, ik hoop te juichen.
    Tot 17 september.

    Petra