• Ondo A1 - Die Haghe A1….yeah!

• Afgelopen zaterdag de uitermate belangrijke wedstrijd tegen Ondo, de ploeg waartegen we de 1e wedstrijd toch wel onverwacht hadden verloren. Nu moest het maar gebeuren, die 1e competitie overwinning moest behaald worden. Met z’n allen naar Ondo, daar rustig beetje inschieten, bespreking en warm lopen. Ik voelde de spanning, ook bij mezelf hoor. Na een paar prima aanvallen en een strakke verdediging, opende Servais de score. De 1e helft bleven we de voorsprong houden, maar door een goed schietende Ondo  heer liepen we niet echt uit. Via 1-1, 2-4, 4-7, gingen we uiteindelijk de rust in met 3 doelpunten voor, 5-8.

Vertrouwen houden en doorzetten dus de 2e helft. Dat lukte prima, de Ondo heer had z’n kruit verschoten en werd ook prima verdedigd door onze heren. Lekker ballend, prima schoten nemend bouwden we naar een 8-13 voorsprong. De 9-14 overwinning was heerlijk en werd met een grote lach op alle gezichten gevierd. Heerlijk om dit te zien en dik verdiend!

Laten we deze weg naar boven maar blijven bewandelen, dan moet het zaterdag thuis tegen Valto, ook lukken. Dit was in ieder geval erg fijn en de ploeg verdiend een groot compliment. Mij is het zeker goed bevallen en smaakt echt naar meer. Met deze inzet en het vertrouwen hoop ik zaterdag zaterdag voor de 2e keer YEAH te zeggen. Lekker trainen komende week, elkaar helpen en steunen en knallen zaterdag…afgesproken? Tot donderdag.

Ouders bedankt voor het centraal verzamelen, het was fijn dat jullie allemaal mee werkten.