• Die Haghe A1 - Valto A1…. En dat is 2

• Zaterdag stond de wedstrijd tegen Valto op het programma. Ook een ploeg tegen wie we echt nog wel iets goed te maken hadden. Uit werd er immers van verloren nadat we 2 oefenwedstrijden hadden gewonnen van ze. Na het goede resultaat van vorige week zag ik iets meer vertrouwen in de ploeg gelukkig. Het duurde weer even, maar gelukkig opende Karlijn de score. Isabel schoot ook weer met scherp en Syl maakte haar 1e van het seizoen in de competitie. Iloy deed namens de heren een duit in het bekende zakje in de 1e helft.

We kwamen helaas niet los van de ploeg uit de Lier. De rust brak aan met een 5-5 stand. De 5 tegen is prima, maar 5 scoren in 1 helft is te weinig, dus dat moest beter. Isabel, Syl en Iloy gingen verder waar ze in de 1e helft waren gebleven en voor het eerst namen we een voorsprong van 3 doelpunten. We liepen zelfs 4 doelpunten uit. Jammer dat er nog 1 in ging bij Valto, maar de 10-7 overwinning was terecht, het had alleen iets meer moeten en ook kunnen zijn. Maar goed, na de slechte competitie start zijn er nu 2 overwinningen geboekt en dat is goed en fijn voor allemaal. Langzaam zetten we de lijn naar boven in. Nu nog de onnodige fouten eruit en scherper met het schot, dan komt het echt goed! Ik miste een klein beetje de lach en blijdschap bij jullie. Natuurlijk waren jullie niet tevreden, dat snap ik heel goed, maar het zijn wel weer 2 punten!

Laten we volgende week in de laatste wedstrijd tegen Fortuna maar proberen te stunten. Ik zeg……waarom niet?

Natuurlijk is Fortuna veruit de sterkste in deze poule, maar ze zijn verzekerd van plek 1 en wij mogen nog strijden voor plek 2, gewoon ervoor gaan mensen!!! In ieder geval zorgen dat we met opgeheven hoofd deze 1e helft van het veld kunnen afsluiten, dat nemen we dan mee de zaal in. Deze overwinning staat en ik ben erg blij met de punten!