• Beste lotenverkoper van Die Haghe,

  • De Grote Clubactie is in volle gang en de eindstreep komt in zicht. En wat zijn er tot nu toe superveel loten verkocht. Wij hebben ons doel € 3.000,- makkelijk gehaald!

    Verkoopboekje inleveren!
    Heb je naast online verkopen ook via je verkoopboekje loten verkocht, dan is het belangrijk om die in te leveren. Deze moeten namelijk nog ingevoerd worden. Dus wil je dat deze loten daadwerkelijk als verkochte loten gaan tellen voor jou en ook voor de vereniging, lever je boekje dan in.


    Waar en wanneer?
    Dinsdag 7 november om 19.00 uur voor de kantine van de Sportcampus.

    Donderdag 9 november om 19.00 uur voor de kantine van de Sportcampus.
    Of bij de wedstrijden van Die Haghe 1 tijdens de Haagse Korfbaldagen.
    Bij: Ellen Brouwer of Alex Kooijmans

    De kinderen die meer dan 25 loten hebben verkocht krijgen als de actie is afgelopen een medaille. Heb je meer dan 40 loten verkocht, dan kan je mooie prijzen winnen. Hiervoor moet je, je aanmelden. Dit kan je doen als je klaar bent met het verkopen van loten. Je kan je 1x opgeven.
    Voor meer informatie en het aanmelden ga je naar: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/#kids-verkoop-wedstrijd Hier zie je ook welke prijzen je kan winnen.

    De 10 beste verkopers, die krijgen van Die Haghe een cadeaubon en mogen met Die Haghe 1 oplopen. Informatie hierover volgt later.

    Groetjes,
    Ellen Brouwer en Alex Kooijmans