• Halloweenfeest

  • Afgelopen zaterdag was het weer zover: het jaarlijkse Halloweenfeest op Die Haghe! Dit keer is er besloten dit samen te gaan vieren met Budosportvereniging Lu Gia Jen en de mensen in de wijk.
    Vrijdagavond is er begonnen met het ombouwen van de kleedkamers tot echte Halloweenkamers. 
    We hadden een clownskamer, een heksenkamer en een grafkamer. Bij het betreden van het Halloweencomplex werd je vriendelijk ontvangen door een monster op de elektrische stoel en daarna kon de tocht beginnen. En wat een tocht was het! Van kamer naar kamer met het nodige gegil door de vermommingen die je tegenkwam en de hindernissen die je moest nemen.
    En als je niet durfde gaf het niets. Het codewoord “sambal” zorgde ervoor dat de tocht minder heftig was, maar wel afgemaakt kon worden. Eenmaal buiten dacht je dat je er was, maar zonder juiste code kon je het terrein niet verlaten. Dus was er nog een verstopte bushman of een achtervolging met een kettingzaag om het feest compleet te maken.

    Uiteindelijk om 21.30 uur was het afgelopen, maar wat een mensen zijn er geweest. De rij was niet te overzien! We hadden op veel belangstelling gehoopt, maar dit heeft alles overtroffen! En uiteindelijk is dat wel waar we het voor doen.

    Dank jullie wel voor het langskomen, gillen, schreeuwen maar vooral jullie enthousiasme. Als laatste dank voor alle helpende handen bij het opbouwen, inrichten, bedenken, schminken en aan het weer afbouwen van het hele feest. En natuurlijke dank voor alle super spannende, mooie en bijzondere vermommingen. Dank jullie wel! Zonder jullie inzet had het geen feest geworden, zoals het nu is geweest.

    Groet,
    Martine Goedhart-Krens

    Namens het bestuur nog een woord van dank
    Het Halloweenfeest viel dit jaar ongelukkig samen met de wedstrijden van de selectie bij de Haagse Korfbaldagen. Mogelijk waren hierdoor iets minder Die Haghe mensen inzetbaar voor het ondersteunen en bijwonen van dit gave feest. Veel dank gaat uit naar de feestcommissie, die dit allemaal weer mogelijk heeft gemaakt. En ja, het vraagt aardig wat organisatie en inzet, zeker nu het ook voor de buurt en Lu Gia Jen werd georganiseerd. Super dat het zo’n succes is geworden. Daar kunnen jullie als organisatie trots op zijn! Ook voor de club zeker weer mooie PR. Heel erg veel dank!

    De feestcommissie verzorgt voor Die Haghe veel van dit soort fantastische feesten. Goed om te horen dat er hulp is geboden bij de organisatie van dit Halloweenfeest. Feit is wel dat de commissie echt extra commissieleden nodig heeft om dit allemaal mogelijk te maken en ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren. Hierbij dan ook een oproep aan ouders en leden om zich bij de feestcommissie aan te sluiten. Heb je vragen over wat er van je wordt verwacht, hoeveel tijd het kost, etc. Of wil je je aanmelden? Neem dan even contact op met de feestcommissie via de mail:
    feestcommissie@diehaghe.nl. Samen krijgen we mooie dingen voor elkaar.

    Groet,
    Alex Kooijmans