• Die Haghe A1 - Fortuna A1….dat was t even niet

  • Dat je in dit stadium verliest van een goede ploeg als Fortuna is absoluut geen schande en calculeer je eigenlijk gewoon in.
    Natuurlijk ga je van start met de hoop ze het toch moeilijk te maken en na het winnen van de HKD hoop je dat de ploeg wat vertrouwen heeft gekregen. Die hoop werd al snel de kop ingedrukt door de Fortunezen. Met veel druk en goede schoten (dat wisten we toch vooraf?) was het eerste gat snel geslagen eer Isabel de eerste erin gooide. 
    Er was totaal geen vertrouwen, veel fouten en de kansen die we kregen werden niet benut. Met gebogen koppies de rust in. Wat ging er fout en wat kunnen we eraan doen? Moeilijk maar we gingen toch weer met moed de hal in. Fortuna bleef goed spelen, wij iets beter, maar het werd uiteindelijk een dikke nederlaag. 
    Dit was niet nodig mensen. Ik snap de frustratie na afloop, maar we zullen echt door moeten en dat kan natuurlijk. Accepteer dit verlies, ga bij jezelf te rade en komende zaterdag een belangrijke pot tegen een misschien wel gelijkwaardige tegenstander. Het vertrouwen moet weer komen, dus koppies weer omhoog en we gaan er gewoon weer voor. Ik weet het klinkt heel makkelijk, maar dat is toch de basis. Deze snel vergeten en op naar de volgende. We kunnen echt veel beter en dat gaan we zaterdag gewoon doen….beloofd?! Nu was het even niet, maar het komt heus weer. 

    Vanuit hier wensen we de Fortuna dame sterkte. Een sleutelbeen breken in een korfbalwedstrijd is echt niet fijn.

    Jurytafel, bedankt. Reserves ook natuurlijk. Do, Anne, Isabel, Sylvana, Karlijn, Lars, Iloy, Finn, Servais, koppies omhoog en tot donderdag! 

    Petra