• Voorbeschouwing speelronde 3 Zaalcompetitie

  • Na 2 wedstrijden gaat Die Haghe samen met Achilles met de volle winst aan de leiding gevolgd door Rohda, Pernix en KVA welke 1 wedstrijd hebben verloren. KVZ ’23 en Vitesse hebben 1 punt en Excelsior moet het eerste punt nog behalen.

    Deze week speelt Die Haghe thuis in de sportcampus in hal B tegen KVA en dat kan wel eens een spannend duel gaan worden. In 2021 speelde Die Haghe al tegen KVA en toen bleek deze de sterkere ploeg. Inmiddels is er bij hen wel iets veranderd maar spelen er nog wel wat spelers die er toen ook bij waren. Afgelopen zaterdag ontbrak bij KVA Dylan van Sprang welke de eerste wedstrijd 7 keer wist te scoren en werd good old Fabian Geveke van stal gehaald en deze wist 5 keer tot scoren te komen. De andere heren pakken wel wat doelpunten mee maar het zijn toch voornamelijk de dames die meer scoren. Aan de kant van Die Haghe worden de scores iets meer verdeeld en lijkt meer variatie in de aanvallen te hebben en heeft dan ook iets meer gescoord. KVA schrijft op hun website dat Die Haghe dé titelkandidaat nummer 1 is en zullen er dan ook alles aan willen doen om de Kanaries een pootje te lichten. Coaches Niels en Tim (DH) zullen ongetwijfeld wel weer een plan hebben klaar liggen en aan de ploeg zal het zeker niet liggen want die zit boordevol vertrouwen. Maar iedere wedstrijd is weer anders en moet er voor elk punt gestreden worden.

    Ook Die Haghe 2 gaat samen met Viitesse 2 aan de leiding en volgen KVZ ’23, Excelsior 2, KVA 2 en Achilles 2 op 2 punten terwijl Pernix 2 en Rohda 2 nog puntloos zijn. Aangezien alle wedstrijden gekoppeld zijn, komt dus KVA 2 naar Den Haag en kan ik eigenlijk het verhaal van het eerste kopiëren. Zal het de coaches Eric en Michel (DH) lukken om ook nu weer het juiste strijdplan klaar te hebben? Ik verwacht van wel en ga er dus van uit dat de punten in Den Haag blijven.

    Die Haghe 2 begint om16.45 uur en aansluitend dan Die Haghe 1.

    Ook nu weer uiteraard VEEL PLEZIER en SUCCES !!!