• Die Haghe A1 - PKC A1…..prima gedaan

  • Gelukkig was ik zaterdag weer aanwezig bij de A1. Nog niet in functie maar zeker als fan. Hans heeft mij uitstekend vervangen de afgelopen wedstrijden, waarvoor natuurlijk heel veel dank. Ik hoop as zaterdag weer fit genoeg te zijn, maar daar gaat het even niet om…..wel om de A1 tegen grootmacht PKC.
    Dat de ploeg tijdens mijn afwezigheid in een best wel goede flow zit zagen we nu ook. Ook al zat PKC veel aan de goede kant van de score, steeds weer vochten jullie terug.
    Een paar keer trokken we stand gelijk en bleven met name sterk verdedigen. PKC had het moeilijk tegen ons en dat is knap! Met rust 1 doelpuntje achter was een terechte tussenstand en trots aanschouwde ik de 1e helft. Na rust liep PKC even uit met 3 doelpunten achter elkaar. Wij werden iets slordiger, ook in de afronding, maar bleven knokken. Helaas lukte het niet om weer terug te komen, maar PKC moest er echt heel hard voor werken en dat pleit voor jullie.
    De uiteindelijke 12-18 nederlaag was in mijn ogen iets geflatteerd want jullie hebben gewoon en prima prestatie geleverd. Hier kan je echter verder mee mensen, realiseer je dat. Van een ploeg als PKC verliezen is helemaal geen schande, maar de manier waarop mogen jullie echt wel even trots op zijn. Ik ken jullie inmiddels goed genoeg om te weten dat je altijd wil winnen en dat is natuurlijk goed, maar soms moet je ook tevreden kunnen zijn met een prestatie en in mijn ogen was dit er 1, zeker in de 1e helft.
    Nog 1 wedstrijd dit kalenderjaar, en dan even vakantie.
    Jullie hebben echt stappen gemaakt in de ontwikkeling met name als team. Die lijn trekken we gewoon door, laten we dat afspreken en dan gaan we echt nog genoeg punten pakken.
    Het was echt heel fijn er weer een beetje bij te zijn. Hopelijk zit ik volgende week weer naast Bram, maar aanwezig ben ik zeker. Donderdag nog niet, dus tot zaterdag mensen….prima gedaan tegen de landskampioen!

    Jurytafel, bedankt weer, Björn voor het filmen en Hans natuurlijk ook weer bedankt!

    Petra