• Niels van der Steuijt en Tim Abbenhuis ook volgend seizoen trainers Die Haghe 1

  • De TC Topsport is zeer tevreden te kunnen melden dat Niels van der Steuijt en Tim Abbenhuis ook volgend seizoen (2024-2025) trainer/ coach zijn van Die Haghe 1.

    De samenwerking tussen Niels en Tim in hun huidige eerste seizoen waarin ze samen verantwoordelijk zijn verloopt naar tevredenheid. Het doel van dit lopende seizoen was om de opgaande lijn van de afgelopen jaren voort te zetten door een nog completere begeleiding van de spelers en speelsters en een nog betere voorbereiding op de wedstrijden. Dit doel is tot nu toe zeker bereikt. Die Haghe 1 zal de komende weken trachten de mooie koppositie in de zaalcompetitie vast te houden en om te zetten in wéér een promotie (naar de Hoofdklasse). Er is veel vertrouwen dat met het vastleggen van Niels en Tim voor nog een jaar ook volgend seizoen die opgaande lijn kan worden voortgezet.

    Niels van der Steuijt over nog een jaar Die Haghe: “Ik heb het al drie jaar lang heel goed naar m’n zin bij Die Haghe. Het is een hechte club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid samenkomen. De samenwerking met de staf en selectie ervaar ik als heel positief. De club zit op veel fronten in de lift en de potentie in deze groep is enorm. Ik verwacht dat deze groep de komende jaren kan doorgroeien tot een bovenkant hoofdklasser en daar draag ik graag ook komend jaar mijn steentje aan bij”!

    Informatie over de trainer(s)/ coach(es) voor Die Haghe 2 en de begeleidingsstaf van de selectie voor volgend seizoen volgt later.

    TC Topsport