• Van de voorzitter 28 januari 2024

  • Een pittige pot voor het eerste tegen Excelsior. Hoewel middenmoter maakte het Delftse Excelsior het Die Haghe lastig. Fysiek spel maakte het geheel er ook niet aantrekkelijker op maar goed, de punten tellen en dus tevreden!
    Het tweede had het minder moeilijk en wist met ruime cijfers te winnen. Met nog een aantal wedstrijden te gaan staat deze ploeg op twee punten achterstand op concurrent Vitesse.
    De A1 moest een belangrijke wedstrijd tegen Spirit. Ondanks dat onze jeugd goed terugkwam moesten de punten aan Spirit toegekend worden. Komende zaterdag dan maar tegen ONDO?
    Verder was ik getuige van een aantal pupillenploegen op de zaterdagmorgen. Wat mij opviel is dat de ploegen die ik gezien heb een enorme ontwikkeling hebben gemaakt. Mooi en leuk om te zien hoe onze jeugdige toekomst nog steeds vooruitgaat! Uiteraard de waardering weer voor de trainers/coaches die elke week weer klaarstaan om deze kinderen plezier en ontwikkeling in de sport te bezorgen!
    De verkoop van de nieuwe Die Haghe sjaaltjes gaat goed. Alex stond met de collectie weer paraat en menigeen wilde toch maar een nieuwe sjaal hebben.
    Als Bestuur vergaderen we uiteraard ook weer en ik kan melden dat de aanvraag voor sport coördinator 2024 vanuit de WSDH is goedgekeurd. We zullen aangeven dat wat we voor de komende periode belangrijk vinden voor de club. Te denken valt aan trainersbegeleiding, arbitrage, vrijwilligers etc.
    De nieuwe sponsorcommissie is aan de slag met o.a. het ontwikkelen van een nieuwe folder. Ook zullen alle sponsorcontracten bekeken worden en daar waar nodig geactualiseerd. 
    Tot slot nog een persoonlijke noot: ik heb afgelopen zaterdag op de tribune met verbazing en soms ergernis een aantal Die Haghe supporters aangehoord. We maken ons soms schuldig aan onnodige kritiek richting de scheidsrechters en spelers. Ik snap het enthousiasme, fanatisme en wellicht ook de ergernissen maar bedenk wel, we zijn gastclub en ook als supporters een voorbeeld naar iedereen. Laten we de ploegen aanmoedigen op een positieve manier en niet spelers en/of scheidsrechters schofferen!
    Dank voor de medewerking!
     
    René Benning