• Die Haghe A1 - Spirit A1…balen

  • De spanning stond er flink op, welke ploeg kon een beetje lucht krijgen na een overwinning? Het antwoord voor ons is gewoon teleurstellend, Spirit won .
    We begonnen aardig hoor, tot 5-4 steeds aan de goede kant van de score, maar daarna liep Spirit  ineens 4 doelpunten weg. Wederom geen kansen afmakend en slordige fouten waren daar een oorzaak van. De eerlijkheid gebied te zeggen dat de 2 mannen met de fluit het in mijn ogen ook niet altijd juist hadden, maar de oorzaak van de achterstand lag echt bij onszelf.
    We wisten ons geen raad met het korfbal van Spirit, bal krijgen en rennen maar en ook, zeker in de 1e helft zuiver schietend.
    We kwamen maar niet dichterbij, steeds weer dat gat van 4, soms 5 goals.
    An kwam erin en bleek haar dag en schot te hebben en ineens voelden we met de 4 goals van An dat we toch een kans hadden. Spirit had echt de wil om te winnen en toen het verschil ineens maar 2 doelpunten was, schoten ze weer zuiver en kwam het verschil weer op 4. An, Do en Isabel maakten het toch nog heel spannend 19-20, maar het laatste woord was aan Spirit, 19-21.
    Een enorme teleurstelling en een baal gevoel, dit had niet gemogen. Ook al waren we het echt niet altijd eens met de scheids, draaide er veel ballen uit de korf, we moeten eerlijk zijn, verdedigend hebben we teveel steken laten vallen.
    Er is nog niets verloren mensen. Volgende week Ondo, die moeten we winnen, DSC thuis ook en dan is handhaving gewoon nog mogelijk.
    Deze nederlaag is flink balen, dat realiseer ik me heel goed, maar de koppies zullen echt weer omhoog moeten en zaterdag moeten we er echt staan!
    Kom op hè, we gaan ervoor!

    Petra