• Ondo A1-Die haghe A1….punten tellen!

  • Vorige week,lukte het niet. Mijn verslag is nog na te lezen op de die haghe website. Dus nu heb ik weggenomen dat ik de wedstrijd te slecht vond om een verslag te schrijven. Nu stond het puntloze Ondo op het programma. Het moest nu echt gebeuren en laten we eerlijk zijn mensen, als je deze wedstrijd niet zou winnen heb je in de hoofdklasse niets te zoeken.
    Maar goed, we gingen er maar goed voor zitten. De vraag was voor mij, hoe pakt de ploeg de zaak op na de teleurstelling van vorige week. De start was niet goed. Onze 1e aanval miste een aantal doorloop ballen en Ondo nam brutaal de 2-0 voorsprong. Gelukkig werden we wakker en bouwden met 6 goals op rij aan een mooie voorsprong. Tevreden waren we nog niet. Er werden veel kansen gemist en slordige ballen gegooid. Ondo, en dat valt te prijzen, bleven knokken voor iedere bal en daar hadden we toch moeite mee.

    Ruststand 3-6. Die 3 is natuurlijk prima, maar die 6…..veel te weinig op dit niveau.

    Na rust een iets beter Die Haghe. Tempo werd opgevoerd, schoten vielen iets beter en de voorsprong  was dermate dat ik rustig kon blijven zitten op mijn stoeltje. Tussenstand 4-10. Even kwam Ondo terug met 2 doelpunten, maar toen was het  gedaan. Wij scoorden nog een paar prima goals en de eindstand van 7-15  was uiteindelijk oké. Hele belangrijke punten die binnen gehaald moesten worden dus aan die opdracht hebben we voldaan.
    Volgende week moeten we thuis tegen Albatros en daar zullen we vanaf seconde 1 scherp, fanatiek en met vertrouwen in elkaar de strijd aan moeten gaan. Die afspraak gaan we vanaf nu maken en dan hebben we zeker kans tegen ze! Deze wedstrijd was nog niet goed maar de punten tellen en dat was het belangrijkste.

    Kom op A1, we kunnen het!!!!
    Tot donderdag.