• Kampioenschap KNALLER !!!!

  • Aanstaande zaterdag staat er wederom een enorme topper op het programma. Die Haghe 2 gaat in de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen de strijd aan met K.V. Vitesse uit Barendrecht. Het wordt een sportief gevecht om het kampioenschap, want Vitesse staat bovenaan de ranglijst gevolgd door Die Haghe op slechts één punt achterstand. Bij winst door Die Haghe is ook voor het tweede het belangrijke kampioenschap een feit en om dit te bereiken kan de ploeg natuurlijk alle steun gebruiken.

    We roepen iedereen dan ook weer op om zaterdag de tribune van de topsporthal weer in het zwart geel te komen vullen en het team naar de overwinning te schreeuwen.  Voor de jeugd staan uiteraard de trommels klaar. Neem toetsers en bellen mee.

    De wedstrijd begint om 16.20 uur.
    Hierna speelt Die Haghe 1 om 18.00 uur tegen K.V. Vitesse 1, waarbij ons eerste het zaalseizoen ongeslagen kan afsluiten.  De F1, F2 en F3 lopen op bij het eerste.

    Uiteraard hopen we dat het kampioenschap van Die Haghe 2 wordt binnengehaald. Maar hoe dan ook, we sluiten het zaalseizoen na de wedstrijd van het eerste feestelijk af in de kantine van onze club. Alvast dank aan de organisatie. We maken er een weer mooie Die Haghe dag van.

    Wil je zaterdag helpen bij het opbouwen en inrichten van de topsporthal? Stuur dan even een berichtje naar alex.kooijmans@diehaghe.nl.

    Alex Kooijmans