• Die Haghe A2 weer kampioen!

• Na een ongeslagen veldseizoen had Die Haghe A2 wederom de kans om de titel te pakken, maar nu in de zaal. Met nog twee wedstrijden te gaan kon de A2 in de voorlaatste speelronde afgelopen donderdag (inhaalwedstrijd) tegen ALO de winst zeker stellen.

En dat is gelukt! Ik had de A2 in het veldseizoen een paar keer zien spelen: een leuk team, dat met goed georganiseerd spel en een prima baltempo terecht de titel pakte. Gisteren maakte ik me in de eerste helft een beetje zorgen of het ze ging lukken. Het tempo lag laag, niet alle passes kwamen lekker aan en ALO wist met de meest bijzondere afstandsschoten de voorsprong te pakken. Misschien toch wat zenuwen voor de wedstrijd, waarin het toegestroomde publiek enigszins verwachte dat de titel werd binnengehaald. De taart met teamfoto stond al klaar! Maar na rust kwam de ommekeer. Het tempo ging omhoog, de afstandsschoten van ALO waren op en na een aantal mooie aanvallen eindigde de teller op een beslissende 14-11. Wederom een topprestatie! Van harte gefeliciteerd. Natuurlijk ook de felicitaties aan de coaches Bjorn, Pieter en Peter. Top dat jullie je elke week inzetten en dit team laten groeien. Veel succes in de tweede helft van het veldseizoen.