• Selectienieuws - stoppende spelers en stafleden

  • Helaas stoppen er elk jaar wel spelers of speelsters uit de selectie. Ook dit jaar is dat het geval. Daarnaast stoppen Rick en Theo als stafleden.

    Rick Maat

    Rick gaat helaas stoppen als teambegeleider en dat zal even wennen worden. Rick heeft sinds 2018 onafgebroken keihard gewerkt voor de spelers, speelsters en staf van de selectie. Hierdoor werd veel werk uit handen genomen en kon zowel Die Haghe 1 als Die Haghe 2 zich geheel en zonder afleiding richten op de trainingen en wedstrijden. Bedankt Rick, je bent een topper!

    Theo Klootwijk
    Theo heeft besloten om te stoppen als verzorger bij Die Haghe. Theo heeft dit jaar zijn waarde bewezen en hij heeft het erg naar zijn zin gehad binnen en met de groep. Zijn werk, cursussen, gezin en zelf sporten kost echter veel tijd. Daarom heeft hij helaas besloten te stoppen. Bedankt voor je inzet en nieuwe inzichten Theo!

    Tessa de Vos
    Ras-kanarie Tessa twijfelde vorig jaar al of nog een jaar alles geven voor spelen in de selectie was wat ze wilde. Gelukkig koos ze ervoor om nog een seizoen door te gaan met spelen in de selectie want het werd een mooi jaar. Tessa gaat lager spelen bij Die Haghe en uiteraard gaan we haar nog veel zien op de club.

    Lars Alsem
    Lars (die in 2020 overkwam van Achilles) heeft besloten te stoppen met spelen in de selectie. Lars heeft het erg druk met zijn werk bij onze sponsor Wijnhandel J.P. Alsem. Het combineren van die werkzaamheden met het spelen in de selectie is helaas niet meer mogelijk. Wel zal hij op lager niveau bij Die Haghe blijven korfballen wat wij uiteraard erg fijn vinden.

    Jiska Rietveld
    Jiska heeft sinds 2017 in de selectie gespeeld (ze kwam over van PKC) en heeft besloten te stoppen met korfballen. Met name het doordeweeks trainen is nagenoeg niet meer haalbaar voor Jiska (die op dit moment in Papendrecht woont). Jiska zal andere dingen (fietsen, hardlopen, reizen) gaan doen en daarom heeft zij deze beslissing genomen. Veel plezier daarbij Jiska!

    Daphne van den Bree

    Daphne (sinds 2018 speelster bij Die Haghe) blijft wel korfballen maar zij heeft besloten dit te doen bij een andere club. Zij gaat spelen bij VEO in Voorburg (samen met partner Kjeld). Wij wensen haar veel succes en plezier bij VEO.

    We bedanken Rick, Theo, Tessa, Lars, Jiska en Daphne voor hun (jarenlange) inzet en belangrijke inbreng bij de kampioenschappen en promoties van de laatste jaren van zowel Die Haghe 1 als Die Haghe 2.

    Over de invulling van de selectie en (begeleidings)staf voor volgend seizoen volgt later bericht.

    TC Topsport