• Sponsornieuwtjes

  • Vanaf nu, zullen wij regelmatig wat sponsornieuws schrijven, zodat iedereen wat meer op de hoogte is wat er zoal gebeurt in de sponsorcie.
    De commissie is uitgebreid met Mandy, Ellen en Nicolien. Nieuwe sponsoren zijn al binnen en dat is natuurlijk altijd goed nieuws. We stellen iedere keer een aantal sponsoren aan jullie voor.

  • VDB, hoofdsponsor
    VDB Hypotheken is een bedrijf, gespecialiseerd in hypotheek adviezen. Het bedrijf heeft een kantoor aan de Oude Haagweg in Den Haag en kenmerkt zich al sinds 1998 door een persoonlijk advies aan haar klanten. Sinds 2021 zijn zij een van trotse hoofdsponsors van onze selectie.

  • Praktijk Prins Hendrikstraat, shirtsponsor
    Een fysiotherapie praktijk in het Zeeheldenkwartier, de Prins Hendrikstraat. Een praktijk bestaande uit diverse gespecialiseerde fysiotherapeuten, waardoor zij een grote mogelijkheid hebben aan behandelmogelijkheden. Friso Postma, een trouw Die Haghe lid is een van de therapeuten. Zij zijn al vele jaren shirtsponsor bij Die Haghe.

  • Nederlof Bloemen, bordsponsor
    Een nieuwe naam in het sponsorbestand van Die Haghe is Nederlof bloemen. Al vele jaren staat deze prachtige bloemenzaak op de Leyweg, t.o. de Benschoplaan, dus vlakbij ons veld. Wij heten deze nieuwe bordsponsor van harte welkom.

  • Komend jaar willen wij ook de balsponsoren weer opstarten. De sponsoren kunnen hier meer over lezen in de nieuwsbrief die zij nu maandelijks ontvangen. De leden worden via de sponsornieuwtjes geïnformeerd.

    Weet je iemand die onze club wil sponseren neem dan contact op met de commissie, zij nemen dan wel weer contact op met de potentiele sponsor. sponsorcommissie@diehaghe.nl

  • Op 1 juni is er een borrel voor onze sponsoren op het veld, leuk om kennis te maken.

    Tot de volgende nieuwtjes.

    De sponsorcommissie