• Traditioneel Hemelvaart RTC-toernooi voor talenten U15/17 & 19!

  • Terwijl velen van ons genoten van een welverdiende meivakantie, werkten onze jonge talenten zich in het zweet op het jaarlijkse RTC-toernooi bij Tempo. Op de velden van de Alphense korfbalvereniging brachten Isabel, Lisa, Servais, Sean, Kaylee, Caitlin, Timo & Semm hun A-game naar voren, samen met zo’n 300 andere goede spelers uit het hele land.

    Onze spelers zijn natuurlijk hartstikke trots om Die Haghe te vertegenwoordigen bij de diverse selecties. Ze nemen om de week deel aan intensieve trainingssessies met geselecteerde spelers van andere verenigingen uit de regio, waardoor ze niet alleen hun eigen vaardigheden verbeteren, maar ook leren samenspelen met de talenten van de tegenpartij. En het RTC-toernooi? Dat is een mooie kans om te oefenen en krachten te meten met leeftijdsgenoten van andere RTC's, en dat is niet alleen uitdagend, maar vooral ook enorm leerzaam!

    Wie er uiteindelijk won is dan ook eigenlijk helemaal niet zo boeiend, maar U19 speelde een sterk toernooi en verloor een keer op het laatste nippertje, U17 met Sean speelde 1 keer gelijk en won de rest, RTC Den Haag U15 met Semm en Kaylee wist ongeslagen te blijven en RTC Rijnland met Timo en Cait moest een paar puntjes laten liggen, maar liet hele mooie acties zien op het veld!

    #KorfbalTalenten #DieHaghe #RTC #TeamSpirit 🏀💫