• Sanne Alsem kiest voor Die Haghe

  • Na 7 seizoenen in de Korfbal League te hebben gespeeld, waarvan 3 jaar bij Fortuna en 4 jaar bij KCC, heeft Sanne Alsem besloten om komend seizoen aan te sluiten bij de selectie van Die Haghe.

    Sanne (jongere zus van Jeroen en Lars) is van origine een Achilliaan. In de jeugd speelde zij veel mooie wedstrijden tegen Die Haghe (helaas won Achilles vaker 😉). Vanaf de A-junioren is Sanne bij Fortuna gaan spelen. Met deze club werd zij zowel in de A-jeugd als met Fortuna 1 Nederlands Kampioen. Vier jaar geleden besloot ze over te stappen naar KCC.

    Sanne over haar keuze voor Die Haghe:

    "Jarenlang ben ik druk geweest met korfballen op het hoogste niveau en heb ik hiervoor veel gereisd. Nu ik samenwoon met mijn vriend en een vaste baan heb lijkt het me ook wel eens even lekker om niet in de auto te hoeven stappen en direct door te racen naar de training. Buiten het feit dat Die Haghe 1 minuut lopen is en mijn beide broers er spelen sprak mij de jonge en getalenteerde groep met een aanvulling van Korfbal League ervaren dames mij erg aan. Ze zijn de laatste jaren gepromoveerd en spelen daardoor nu in de Hoofdklasse in de zaal, wat mij een hele leuke competitie lijkt met genoeg uitdagingen. Ook heeft Die Haghe de ambitie om bovenin mee te draaien en misschien wel een plek in de KL2 te veroveren. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen en ga die uitdaging graag aan.
    Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en een mooie prestatie neer te zetten met de groep".

    De TC Topsport is heel blij met de keuze van Sanne. Welkom bij onze club Sanne en heel veel plezier en succes.

    TC Topsport