• Sponsornieuwtjes.....

  • Het einde van dit seizoen is in zicht, nog 2 weekenden te gaan. We kunnen nu al terugkijken op zeer succesvol seizoen voor de club. Komend weekend kan dat succes zich voortzetten. de A1 kan zich handhaven in de hoofdklasse, het 2e blijft ondanks het verlies van afgelopen weekend, kampioenskansen houden en tot slot kan het 1e zaterdag de promotie naar de ereklasse bewerkstelligen. Een spannende zaterdag dus.

    Zaterdag hebben we ook een sponsorborrel. Natuurlijk hopen wij veel sponsoren te begroeten op onze mooie accommodatie voor een praatje, een hapje en een drankje. Nieuw sponsor is er ook weer, nl Installatie bedrijf van Ginderen, en begrip in Den Haag, is bordsponsor geworden. We zien zo langzamerhand dat langs het veld weer vele borden hangen.

    Zoals beloofd stellen we steeds een aantal sponsoren voor.
    Deze keer zijn dat:

    J.P. Alsem Drankenhandel
    Al jaren een trouwe sponsor van Die Haghe bestaat al 120 jaar met o.a. een groothandel op de Loosduinsekade. Bekend om de whisky en vele biersoorten is J.P. Alsem een begrip in Den Haag. Een echt familiebedrijf. Zonen Lars en Jeroen spelen in de selectie en dochter Sanne komt komend seizoen naar Die Haghe.

    Van den Bosch Hoveniers
    Ook al jaren een trouwe sponsor bij onze club. Zij verzorgen alle tuinprojecten, van stadstuinen tot grote groen projecten. In de hele regio Haaglanden verzorgen zij tuinen doen onderhoud en ontwerpen.

    Rosario Kozijnen
    Nog een sponsor die al vele jaren een bord sponsor is bij Die Haghe. Zij leveren kozijnen van kunststof, aluminium en hout, plaatsen dakkapellen en schuifpuien. Hun motto is ‘mooi hoeft niet duur te zijn’ Zij hebben een vestiging in de Singravenstraat 20.

    Nieuw: Bokumo ICT
    Een nieuwe sponsor, maar wel al eerder bekend bij Die Haghe. Het is een bedrijf met cyberveiligheid als specialisme. Zij zijn tot 3x verkozen tot beste computerwinkel van Nederland, doen ook reparaties aan alle computerapparatuur. Wij zijn blij met de terugkeer van deze sponsor.

    Laten we hopen dat het zaterdag weer een heerlijke drukke dag wordt op het veld!

    de sponsorcommissie