• We zijn begonnen......

  • Afgelopen zaterdag met een bijna complete selectie vonden de eerste trainingen plaats. Miranda, onze fysio, gaat dit jaar samen met Zoe de warming up doen en dat was al erg leuk om te zien. Olv Tim en Michel de eerste training. Het was warm maar er werd lekker fanatiek getraind. Iedereen had er ook weer zin in.

    Nieuwkomer Sanne en de A1 dames van vorig seizoen, Do, Anne en Karlijn, waren er ook bij natuurlijk en dat zag er al zeer vertrouwelijk uit. Na de 1e training, de cooling down weer olv van Miranda, kon er aangeschoven worden voor de lunch die Ron en ik voorbereid hadden. Iedereen zat gezellig te eten en al snel waren de bakken salade en broodjes verdwenen. Nog even relaxen en de 2e sessie kon weer beginnen in een steeds warmer wordende Baambruggestraat. De laatste cooling down was een feestje om naar te kijken en zo zat de eerste training erop. We zijn dus begonnen en we hebben er allemaal zin in!

    Komend weekend in de middag de 3-luik bij Avanti. De week daarna, 31 augustus de oefenwedstrijden thuis tegen Drachten, om 14.00u het 2e en om 15.30u het 1e. Een mooie gelegenheid om de selectie aan het werk te zien. Wij hebben er in ieder geval allemaal veel zin in, hopelijk de supporters ook!

    Petra