• Van de voorzitter 28 augustus 2024

  • Dat we weer begonnen zijn is te merken: trainingen, wedstrijden, bezetting kantine, vergaderen en ga zo maar door. Hoe leuk is het om iedereen weer actief te zien met of bij de club. Een geweldige zaterdag voor Die Haghe was er met het jeugdtoernooi. Het weer was niet wat je ervan hoopte maar desondanks een geslaagd toernooi en veel dank aan de organisatie, het was top!
    Ook bij Avanti was het gezellig druk, de selectie, A1 en A2 speelden daar hun driekamp. Dank aan de organisatie van Avanti. 
    Komend weekend staat er de clinic voor de jeugd gepland, verzorgd door de selectie. Aansluitend is er een feestavond voor iedereen. Kortom: genoeg reden om naar het veld te komen!
    Straks gaan we voor het "echie" en gaat de competitie starten. Het beloofd weer spannend te worden, hoe gaan de teams presteren? Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is dat iedereen weer een leuk en blessurevrij seizoen tegemoet gaat. 
    Ook zullen we dit seizoen weer aan de "bak" moeten met onze club. Er zijn genoeg uitdagingen om de schouders er weer onder te zetten. Laten we met elkaar dit doen en hopen dat we hierdoor nog meer vrijwilligers meekrijgen en onze club er beter van wordt.
    Wij zijn Die Haghe en zullen ook dit seizoen van ons laten horen!
    Ik wens iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij de club veel plezier en een mooi seizoen toe!
     
    René Benning