• Voorbeschouwing veldcompetitie speelronde 3

  • Die Haghe staat er na 2 gewonnen wedstrijden goed voor en heeft inmiddels 4 punten voorsprong op de nummers 3 en 4. Echter krijgt het nu in de komende thuiswedstrijd te maken met Blauw Wit uit onze hoofdstad wat ook 2 keer gewonnen heeft. De Amsterdammers behoren tot de absolute top van Nederland en is natuurlijk de favoriet. Om zich goed voor te bereiden op de zaalcompetitie, speelde zij in voorgaande wedstrijden in wisselende opstellingen, waaruit blijkt uit wat voor spelersarsenaal zij kunnen kiezen. Zij zijn dus dé favoriet maar voor eigen publiek zal Die Haghe zich natuurlijk niet zo maar gewonnen geven. Ben benieuwd hoe zij met deze topploeg om zullen gaan. Het kan in ieder geval lekker vrijuit spelen en zal de druk toch bij de Amsterdammers liggen. Bij verlies is er niets aan de hand want volgende week komt Avanti op bezoek en wanneer de Pijnackers van BEP weten te winnen kan Die Haghe zich dan al veilig spelen voor de ERE-klasse.

    Ook Die Haghe 2 speelt tegen Blauw Wit en ook zij gaan een moeilijke wedstrijd tegemoet. Met 1 keer verlies en 1 keer winst in de tas kunnen zij nu laten zien hoe ver men is. Dit zeer jonge team heeft genoeg talent maar komt nu tegenover een zeer ervaren tegenstander te staan wat net als het eerste team tot de top van Nederland behoort. De vorige 2 wedstrijden won Blauw Wit maar vorige week had het toch wel goede tegenstand van Avanti. Wanneer Die Haghe de instelling heeft van voorgaande wedstrijden is het alleen nog maar zaak om scherpte in de afronding te hebben want ik verwacht dat het lengteverschil minder rebound zal opleveren dan in voorgaande wedstrijden.

    Die Haghe 2 begint om 14.10 uur en natuurlijk aansluitend dan Die Haghe 1. Ik hoop dat de supporters massaal naar ons veld komen om onze kanjers te ondersteunen. De weersverwachting zien er vooralsnog heel mooi uit dus daar zal het niet aan liggen.

    Natuurlijk iedereen weer veel succes en plezier!!