• Selectie nieuwtjes…..op naar de zaal

    Het is zondag avond 21.00u en we zijn thuis na een middag op pad te zijn geweest met 1.
    Het was een druk weekje zo met elkaar. Dinsdag avond, terwijl onze kanjers lekker aan het trainen waren, bespraken Ron en ik de acties voor de zaal. Altijd weer even de nodige kleine en wat grotere zaken regelen. Zorgen dat alle spullen naar de Campus gaan etc.
    Woensdag een bezoekje met een groot deel van de selectie bij Xcelsior, onze nieuwe schoen sponsor. Er werd druk gepast, gemeten en van professioneel advies voorzien. Een aantal ging met mooie nieuwe schoenen  weer huiswaarts. Het was zeker heel nuttig.
    Donderdag weer naar de training, de laatste voorlopig op het veld. Altijd weer even gek, maar ook weer erg leuk om de zaal in te gaan. Natuurlijk werd er serieus getraind en hoe we de strijd aan moesten gaan tegen Blauw Wit.
    Ondertussen is met name, maatje Ron druk met de voorbereidingen voor het trainingsweekend. Kortom we zagen en spraken elkaar vaak deze week. Zaterdag moest 2 naar KZ. Helaas ging het niet zoals gehoopt, wederom schotloosheid en nu ook gelatenheid waren de oorzaak van een onverwachte nederlaag. Voor de stand niet van invloed, maar wel jammer. Toch moet 2 met vertrouwen de zaal in gaan, want ik ben er echt van overtuigd dat de ploeg het kan. Het was even wennen aan elkaar en hadden we soms wat pech. Korfballend doen we niet veel onder voor welke tegenstander dan ook.
    Zondag, een gekke dag, op naar BW, we gingen er echt voor, maar vanaf het begin stond BW aan de goede kant van de score. Wij gaven niet op en kwamen steeds dichtbij. De Amsterdammers moesten er hard voor werken, maar het lukte ons niet om ernaast te komen. Eerlijk is eerlijk BW was beter deze wedstrijd en wij minder dan de thuiswedstrijd. Balen maar al snel gingen de moppies omhoog en mogen jullie terugkijken op een prima 1e deel.
    Nu is het dus zondagavond en zit een drukke, leuke en zinvolle selectie week erop. Komend weekend trainingsweekend met oefenpotten tegen TOP. Voor de mensen die willen kijken, 2e speelt om 15.15 u en 1e om 17.00u in Sassenheim. Ik ga nu de shirts uit de wasmachine halen en eindig dit verslag met dank aan de supporters die er waren, met name de mensen van 2 en 3. Heel gaaf.

    Tot donderdag in de Campus.
    Petra