• Die Haghe A1 ........lekker ruim

  • En regenachtige zaterdagmiddag, een wederom gemotiveerde ploeg, aardig wat supporters, maar ook wat spanning, waren de ingrediënten voor de start tegen KCC.
    De 1e knal van Björn was meteen raak en toen Isabel er direct de 2-0 inschoot ging ik er maar eens lekker voor zitten, dat begon dus goed.
    Toch bleef KCC knokken voor een goed resultaat en wij kregen het toch weer moeilijk.
    Via 4-4, 6-6 en 8-8 leek het toch weer een onnodig spannende pot te worden.
    De beslissingen van de 2 heren met de fluit werden niet altijd begrepen door ons, veel vrije ballen tegen, dat moest anders in de 2e helft.
    De 10-10 was uiteindelijk de ommekeer want daarna sloegen we het welverdiende gat naar 15-10 en zijn we niet meer in gevaar geweest. Anne had een prima aandeel en scoorde in korte tijd 4x. Isabel was ook lekker op schot met 5. Met de ene van Do is de bijdrage van de dames precies 50% en ik denk dat de kracht van deze A1 o.a. daar ligt, het kunnen scoren over veel mensen.
    De scherpe lezer kan dus tellen en komt dan op 22 doelpunten en als je dan ook nog weet dat we met name de 2e helft weer heel goed stonden te verdedigen is de ruime overwinning hierbij uitgelegd. De eindstand 22-15 is gewoon prima.
    A1 zal de A1 niet zijn om direct de kritische noot te plaatsen. Dat is te prijzen maar geniet ook wat jullie gewoon presteren mensen en dat is een goede pot en een voorlopig 3e plek. Prima!
    Volgende week naar Nieuwerkerk, ik denk een pittige. Maar deze ruime overwinning zit in de knip en het maakt mij…….juist …..weer….

    Een trotse
    Petra