• Ondo A1 - Die Haghe …prima start

• De 1e wedstrijd na het succesvolle zaalseizoen was tegen Ondo. Een belangrijke, omdat deze gewonnen moest worden, willen we omhoog blijven kijken. De 0-1 van Bram was een mooie, maar daarna stokte het toch weer. De aanvallen waren niet slecht, de afronding wel. De rebound was minder sterk, maar de echte reden dat we de 1e helft steeds tegen een achterstand aankeken, was toch het mindere verdedigen. Iets wat normaliter ons sterke punt moet zijn. Gelukkig lieten we de achterstand niet al te ver komen en via 9-6 gingen we rusten met een 10-8 achterstand.

In de rust werden de afspraken nogmaals gemaakt en met de koppies omhoog begon de 2e helft. Bij de 11-11 van Anne hadden we de geel/blauwe eindelijk te pakken en was het erop en erover. Strak verdedigen, goede rebounds pakken en kansen afmaken en zie binnen no time pakten we de voorsprong van 11-17.
    Een prima 2e helft, goed de rust bewaard en hard werkend sloten we af met een 13-19 zege. Trots zat ik de aantekeningen weer op te schrijven en blij dat we deze wedstrijd gewoon prima afsloten.

Een goede start dus met 2 hele belangrijke punten. Komende week zijn we vrij en dan 3 zware thuiswedstrijden, Nieuwerkerk, Fortuna en PKC.
    Door de verrassende uitslagen van dit weekend staan we op plek 2. Aan jullie de taak om deze proberen vast te houden, maar als je speelt zoals de 2e helft tegen Ondo, zijn jullie moeilijk te verslaan. We gaan er gewoon voor, 3x thuis, we rekenen op veel publiek, als het in ‘sGravezande al kan moet het 6 mei ook lukken.