• Van de voorzitter: 14 Mei 2023

  • Een heerlijke zaterdag op ons eigen veld. Koud maar met een zonnetje waren er genoeg wedstrijden te bekijken. Natuurlijk was de focus op A1, 2e, en 1e. Drie belangrijke wedstrijden waarin winst voorop stond. Zowel A1 als het 2e wisten de winst binnen te halen en dat is een hele knappe prestatie! Het 1e liet zien gelijkwaardig te zijn aan KVS maar moest tevreden zijn met 1 punt. Drie topwedstrijden en dan ook nog eens een mooi resultaat.
    Het was gezellig druk en na afloop van deze dag was er weer een heerlijke daghap. Dank aan de organisatie hiervan! Verder hebben veel vrijwilligers weer voor barbezetting gezorgd en ook voor spandoeken gezorgd. Ook jullie dank weer. Zo'n dag leert ons dat de club drijft op vrijwillige inzet en dat deze essentieel is voor het reilen en zeilen van een vereniging. 
    Ik heb al eerder geschreven dat Die Haghe de wind mee heeft, we groeien qua ledenaantal en dat is mooi. Hiervoor zullen we het een en ander moeten doen om de nieuwe leden te kunnen faciliteren. Trainers/coaches, scheidsrechters, maar ook barbezetting, voldoende leden in commissies en da zo maar door. Als Bestuur zijn dit min of meer standaard agendapunten of en hoe we dit kunnen organiseren. Daarnaast is ledenbehoud ook een speerpunt en dat is misschien nog wel het moeilijkste. Heb je zaken of kritische punten? Bericht of contact ons en kom ook zeker op de ledenvergadering! Jouw input en stem telt.
    Tot zover
     
    René Benning