• KIPPIE´S VOORBESCHOUWING speelronde 14 Veldcompetitie

  • En zo is alweer de laatste speelronde aangebroken voor de selectie voor dit seizoen. Vorige week wist Die Haghe enigzins moeizaam de wedstrijd te winnen tegen Antilopen en behaalde daarmee de PROMOTIE naar de hoogste klasse voor volgend seizoen binnen en natuurlijk zijn dan de felicitaties voor spelers, coaches en begeliding op zijn plaats.

    Voor beide teams staat er deze laatste wedstrijd tegen Pernix niets meer dan alleen de eer en voor Die Haghe 2 de ongeslagen status op het spel. Helaas konden deze wedstrijden niet verzet worden om dan de A1 aan te moedigen dus moet er gespeeld worden. Hopelijk is er een live stream zodat wij de wedstrijd dan toch kunnen zien.

    Dit seizoen is dus voor de selectie succesvol gelopen en dat had vooraf niemand durven te voorspellen. Als promovendus zowel op het veld als de zaal werd een 2e plek bemachtigd door Die Haghe 1 en dat mag gezien de leeftijd van de spelers een zeer mooie prestatie worden genoemd. Volgend seizoen dus tegen detop van Nederland en kunnen de spelers zich weer verder ontwikkelen. Ook Die Haghe 2 presteerde geweldig door in beide competities het kampioenschap te behalen wat ook promotie oplevert. Nu maar kijkenof er genoeg ploegen zijn waarmee gekoppeld kan worden zodat men niet te veel gesplitst naar de uitwedstrijden moet.

    Maar natuurlijk staat dit weekend in het teken van onze kanjers van de A1 welke bij en tegen DVO aantreden voor de halve finale om het Nederlands Kampioenschap. Ik hoop dat er veel supporters richting Bennekom zullen afreizen om hen te steunen.

    Voor nu was dit mijn laatste bijdrage voor dit seizoen en wens nog 1 keer iedereen veel succes en plezier!!