• Jeugdtoernooi 24 juni

  • Volgende week is het dan eindelijk zover. Het jeugdtoernooi zal gaan plaatsvinden.
    De organisatie kijkt ernaar uit om de kinderen een geweldige dag te laten beleven. De volgende clubs doen mee aan het toernooi: CKV Maassluis, HKV Achilles, HKV/Ons Eibernest, ONDO, ALO, Madjoe en natuurlijk KV Die Haghe. Er zullen maar liefst 32 ploegen aanwezig zijn. 8 D-, 12 E- en 12 F-ploegen zullen allemaal in poules van 4 gaan strijden om de 1e plek en de bijbehorende trofee.

    Er wordt verwacht van elk team dat ze zich rond 08:30 aanmelden bij de wedstrijdtafel. Vanaf 09:00 beginnen de 1e wedstrijden op 5 verschillende velden. 1 wedstrijd duurt 10 minuten. Bij de D zullen de ploegen na 5 minuten wisselen van functie (verdediging/aanval) en vak. Alle teams zullen 6 wedstrijden spelen gedurende het toernooi. De laatste wedstrijden zullen rond 13:10 gespeeld worden en de prijsuitreiking zal dan rond 13:30 zijn.

    Tussendoor kunnen de kinderen genieten van het springkussen. Deze is overigens wel tussen 10:00 en 11:00 gereserveerd voor de kangaroes. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden en is er voor alle kinderen een ijsje.

    Wij kijken uit naar aanstaande zaterdag.
     
    De toernooi-commissie