• Van de Voorzitter / Bestuursmededleing

  • Van de voorzitter

    Een zaterdag met kampioenen en huldigingen. We begonnen de dag om 9 uur met de E4. Een leuke wedstrijd waar de E4 kampioen werd en dus medailles en de nodige felicitaties. Top gedaan van deze ploeg!
    Om 12 u was de D2 aan de beurt en liet zien de ware kampioen te zijn. Met 12-5 werd overtuigend gewonnen en konden ook hier de medailles uitgereikt worden. Ploeg en begeleiding gefeliciteerd!
    Ondertussen werd via de livestream met spanning naar de halve finale van de A1 gekeken. Lang leek dit goed te gaan maar helaas trok DVO aan het langste eind. Als je tot de beste vier van Nederland behoort is dit een mooi resultaat en zijn ook de felicitaties voor deze ploeg terecht!
    Daarna de beurt aan de E3. Deze ploeg liet het heel lang spannend maar uiteindelijk na hard werken werd het kampioenschap binnengehaald! Ook jullie van harte gefeliciteerd! Het tweede en het eerste mochten de competitie uitspelen. Het tweede heeft goed gepresteerd, met slechts Ć©Ć©n verloren wedstrijd tegen Tilburg in de zaal een terechte kampioen. Het eerste heeft een belangrijke stap gezet en mag naar de ereklasse. Een bijzonder moment en een enorme boost voor de club. Het is knap dat deze jonge ploeg in zo'n korte periode deze ontwikkeling heeft doorgemaakt. Wat fijn is dat zowel het tweede als het eerste laten zien een collectief te zijn en met elkaar voor resultaat te kunnen en durven gaan. De ondersteuning van de staf was hierbij een absolute belangrijke bijdrage. Complimenten voor deze prachtige resultaten.
    Hierna leek de druk van de ketel en werd de daghap geserveerd. Dank aan de groep die dit mogelijk heeft gemaakt. Een feestje ter afsluiting en dat zal ongetwijfeld laat geworden zijn. Ook dank aan deze organisatie. Ik ben toch aan het bedanken en kan wel even doorgaan, de vele barvrijwilligers hebben hard gewerkt en ook jullie enorm bedankt!
    Zoals ik in mijn toespraak al benoemde is dat de club de wind mee heeft, we timmeren sportief en sociaal aan de weg en dat werpt zijn vruchten af. Resultaten, ontwikkeling, groei en sfeer bepalen nu de koers van onze club. Laten we dit vasthouden en doorpakken! Nog een aantal activiteiten en we gaan met zomerreces. 
    Tot zover.
     
    RenƩ Benning
  • Bestuur mededeling

    De ledenvergadering is achter de rug en we zijn klaar voor het nieuwe seizoen. We kunnen hierbij melden dat we afscheid hebben genomen van de bestuursleden Eric Mol en Jolanda Lagerwaard. Beiden dank voor jullie inzet. Nieuw in het bestuur zijn Miranda de Ru (secretaresse) en Esther Timan (bestuurslid JC). Van harte welkom!
    De vergadering verliep vlot en hebben we uitgebreid stilgestaan bij de financiƫn. Dat we maatregelen moeten treffen en na moeten denken over de totale financiƫle positie werd duidelijk. We gaan hiermee aan de slag. Ook werd de toekomstvisie gepresenteerd en kunnen we met de doelen en prioriteiten aan de slag. De presentatie is inmiddels digitaal beschikbaar en dus op te vragen bij secretaresse@diehaghe.nl.
    De aanwezigen dank voor de aanwezigheid en input en goed om te zien dat er ook ouders waren die belangstelling hebben getoond!
     
    Bestuur kv Die Haghe