• Valto A1 - Die Haghe A1…. Weer niet

• De 1e competitie wedstrijd tegen Ondo kon ik helaas niet niet bij zijn, al was de reden natuurlijk helemaal niet erg.
    Astrid heeft de taken overgenomen, waarvoor dank. De appjes die die zaterdag in het Noorweegse binnen kwamen voorspelden niet veel goeds. Een teleurstellende nederlaag.
    Maar goed uit tegen Valto moest het dan maar gebeuren.  Vol goede moed starten maar. Verdedigend zat het oké, maar aanvallend lukte weinig en de schoten die vielen waren niet goed. De 2-0 voorsprong van Valto was daarom ook logisch. Aan de kant begrepen we eigenlijk niet goed wat er gebeurde, was het dan toch de spanning….?
    Gelukkig trok de 2e aanval de stand weer recht en gingen we door een fraaie van Isabel met 5-5 de rust in. Start 2e helft was hoopvol, Anne schoot de eerste voorsprong erin en toen dacht ik even, nu gaat het goedkomen. Valto bleef het fysieke spel volhouden, maakten veel overtredingen rond de korf en de scheids wilde de bal maar niet op de stip leggen. Onze vrije ballen waren niet goed. Aanvallend bleef het bij ons moeizaam gaan, we kregen die bal er maar niet in. Valto ging door en schoten even met scherp waardoor we tegen een 11-6 achterstand aankeken. Dit kwamen we niet meer te boven, de schoten bleven slecht.

Uiteindelijk verlies je met 14-11, teleurgesteld…weer niet gelukt.
    We mogen de moed niet opgeven mensen. We hebben een beetje vertrouwen nodig in jezelf en elkaar. Wees overtuigd dat het kan en ga er 100% voor. Er is natuurlijk nog niets verloren, maar dat het anders moet weten we allemaal en daar gaan we met elkaar voor zorgen!!! Zaterdag gewoon weer aan de bak en wie weet, niets is onmogelijk!