• Van de voorzitter 2 oktober 2023

  • Bestuursmededeling:
    Er zijn geen bezwaren binnen gekomen tegen de kandidatuur van Ayetta Grootveld als wedstrijdsecretaresse aspiranten en pupillen. Ayetta is hierbij in functie gekozen. Welkom en veel plezier in deze belangrijke functie!

    Bestuur kv Die Haghe

    Van de voorzitter:
    Deze week open ik met de overwinning van A1 op Ondo. Het lijkt wel of het volgen van een wedstrijd via de livestream nog spannender is. Een mooi resultaat en belangrijke punten. Het 1e kon geen vuist maken en het 2e speelde wederom gelijk. Ook te vermelden is de overwinning van ons 3e op DES. Thuis werd nog verloren maar het 3e maakt stappen en dat is mooi! Er zijn ook al ploegen die richting een kampioenschap gaan en dat is ook goed. Let dus goed op de site voor de aankondigingen van de kampioenswedstrijden.
    Vorige week hebben Dirk-Jan en ik een gesprek gehad met een vertegenwoordiger van de sportafdeling van de Gemeente Den Haag. In dit gesprek was vooral kennismaking, ideeën en wensen uitwisselen het onderwerp. Eén van de onderwerpen is het plan voor een 3e kunstgrasveld. We zien als Bestuur de behoefte maar moeten verder onderzoek doen naar de haalbaarheid hiervan. Wordt dus vervolgd!
    Als Bestuur vergaderen we weer met complete bezetting en dat maakt dat de taken weer evenredig verdeeld zijn. We kijken nu naar de taken en acties die er zijn en proberen dus zoveel als mogelijk het totaal van de club te coördineren. Het geheel zal niet perfect zijn maar we zijn weer zichtbaar en Die Haghe wordt op vele fronten op de kaart gezet. We blijven inzetten op de totale organisatie waarbij iedereen ertoe doet! Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je wilt bespreken? Laat dit vooral weten.

    René Benning