• Nieuw! Die Haghe promotieproducten.

  • Wat zijn we toch een hechte club. Afgelopen week tijdens de Haagse korfbaldagen weer gezien hoe enorm veel Die Haghe supporters achter onze club staan en met veel enthousiasme onze deelnemende teams hebben aangemoedigd. Een echt collectief. Daar kan je als vereniging alleen maar trots op zijn!

    Het Die Haghe PR-team heeft gezocht naar mogelijkheden om onze mooie club nog leuker te kunnen uitdragen. Met de komst van Dipak Tangali bij de club (twee dochters op Die Haghe) en in de PR-groep, hebben wij een creatieve alleskunner in huis voor het bedrukken van promotiematerialen. En daar maken wij graag gebruik van. We starten dan ook met de verkoop van Die Haghe promotieproducten; van een Die Haghe cap, paraplu, T-shirt, hoodie, tot een echte clubsjaal!

    Op zaterdag 11 november zijn de artikelen te zien bij de wedstrijden van de selectie op de Campus en zijn ze vanaf dat moment ook te bestellen. Prijzen worden dan ook bekend gemaakt. De verdere verkoop zal via de website van Die Haghe gaan lopen. Info hierover volgt binnenkort op de site.

    Namens het PR-team,
    Alex Kooijmans