• Zaterdag: Verkoop Die Haghe clubsjaals!

  • Aanstaande zaterdag op het programma: de eerste thuiswedstrijd van Die Haghe 1 en 2 in het nieuwe kalenderjaar. Een mooi moment om met ze allen weer achter de selectie te gaan staan en de E1 en E2 te zien oplopen.
    Vanaf 16.00 uur is het mogelijk om de nieuwe Die Haghe clubsjaal in de campus aan te schaffen. Er zijn vast veel verschillende redenen om een sjaal te dragen, bijvoorbeeld omdat het bij jou zo leuk staat of om je lekker warm te houden. Dat laatste is voor nu in de campus waarschijnlijk niet echt een goede reden, want volgens mij draait de verwarming daar op volle toeren. En ja, natuurlijk staat die jou héél goed, maar het is vooral top om te zien dat we daarmee samen achter Die Haghe staan. De sjaal kost 12 euro 50 en je kan betalen via een QR-code. Kopen, gelijk dragen en aanmoedigen maar! Wordt vast weer een feest.
    Tijdens de wedstrijd van het eerste zit ik zelf achter de jurytafel, dus hierbij een oproep aan een aantal personen om waar nodig even te helpen bij de verkoop.

    Die oproep doe ik ook voor het inrichten van de zaal.
    Alle banners en sponsorborden moeten weer worden klaargezet en daar hebben we echt wat hulp bij nodig. Dus zit je in de zaal en kan je even bijspringen, dan heel graag.

    Tot zaterdag in de zaal of …. vanaf 21.00 uur op het Goud & Fout feest in het clubhuis (voor iedereen vanaf de B1; entree € 5,- inclusief drankje).

    Alex Kooijmans