• Nieuwerkerk A1 - Die Haghe….helaas

  • Nog 2 wedstrijden op het programma in deze zaalcompetitie. Na de uitslagen van vorige week en het veiligstellen van de hoofdklasse, op naar Nieuwerkerk, met Rix op de plek van Lars. De 1e wedstrijd hadden we dik verloren dus dat moest anders. Maar helaas liep het niet anders. Geen moment kwamen we in ons spel en Nieuwerkerk scoorde heel makkelijk. Oké, ze schoten met een heel scherp vizier, maar wij stelden daar echt te weinig tegenover. Veel fouten, slappe ballen, korte aanvallen.
    Ik blijf altijd zoeken naar een stukje positiviteit, maar deze wedstrijd moeten we echt snel vergeten. Ik zag, logisch, ook alle koppies steeds verder buigen.  Natuurlijk begrijp ik als niets lukt, je de moed opgeeft, maar toch zullen jullie de ruggen moeten rechten, ook tijdens zo’n wedstrijd. Het is geen fijne ploeg om tegen te spelen, maar we hadden onze huid iets duurder kunnen en moeten verkopen. Ik weet dat iedereen er zo over denkt.
    Helaas dus een keer geen positief verslag, daar baal ik ook van, maar volgende week tijd voor revanche mensen. We zullen tegen DSC moeten laten zien dat wij terecht nog verder gaan in de hoofdklasse. Zij hebben nog 2 punten nodig om nog een kans te hebben. Aan ons te taak om de punten in eigen huis te houden. Koppies omhoog mensen, vertrouwen in jezelf en je team, deze vergeten we snel.
    Sean, Daan en Lisa bedankt weer. Rix natuurlijk ook en onze autorijders.

    Tot donderdag mensen of tot zaterdag, de laatste dit seizoen.

    Petra