• Van de voorzitter 20 mei 2024

  • Pinksteren staat traditioneel in het teken van het TTKT. Ook dit jaar werd het toernooi druk bezocht en was het prachtig mooi weer. Bij zowel jong als wat ouder werd er gestreden om de eer maar was er vooral ook plezier met elkaar. Mooi om te zien dat korfballers en niet-korfballers elkaar op een sportieve manier wisten te treffen. Het laat maar weer eens zien dat Die Haghe een fijne club is waar iedereen meetelt. De "Harryvandermark"-bokaal ging dit jaar naar Celeste en Lara.  Na afloop konden maar liefst 180 liefhebbers genieten van een heerlijke BBQ.

    Veel vrijwilligers hebben deze dag mogelijk gemaakt. Zonder bewust iemand te vergeten: Sylvia, Petra, Saskia, Victor, Rob, Martine, Pamela en uiteraard de BBQ-groep o.l.v. Dennis heel veel dank! Ook iedereen die meegeholpen heeft om deze dag mogelijk te maken het was super en ook dank hiervoor.

    We maken ons op voor de laatste competitiewedstrijden, ik wens alle ploegen veel succes. Die Haghe is springlevend en heeft de wind mee, laten we vooral hiervan genieten! 

    Tot slot: de ledenvergadering staat gepland voor donderdag 20 juni. Noteer deze datum en praat mee over je club!

    René Benning