• Tussen Twee Korven Toernooi….een super dag.

  • Na een paar weken voorbereidingen met o.a Victor, maar ook met de acco en barbecue-ploeg en niet te vergeten Rob en Daniel, mochten we afgelopen zondag dan eindelijk starten. Toen ik om half 8 in de mist naar Die Haghe fietste dacht ik, zal toch wel goedkomen met dat weer?! Eenmaal op het veld zag ik dat onze recreanten mannen al alle palen op het kunstgras hadden gezet. Top en wat een mooi gezicht, 34 palen in de mist wachtend op de schutters.
    Het was al een drukte van belang op ons veld, hardwerkende mensen om alles goed voor te bereiden, het blijft iets waar ik als oude raskanarie heel trots op ben! Maar goed, de dag zelf nu. De zon brak door en de 228 schutter (!) stonden op punt van beginnen. Het 1e startsignaal klonk om 10.05u, mooi op tijd dus.  Het is altijd even opstarten met zo’n toernooi, maar al heel snel liep alles lekker vlot, vulde iedereen goed de uitslagen in de Tourify app, waardoor wij snel doch secuur alles konden verwerken. Ronde 2 liet wat langer op zich wachten, een systeemfoutje leidde ertoe dat de herindeling voor een groot deel met de hand moest gebeuren. Maar ruim 20 minuten later dan de planning gingen we weer lekker door.

    Bij de F-jes kwam rond het middaguur de finale, die heel spannend was met heel veel publiek er omheen.  Sami en Boaz wonnen van Rens en James, maar in mijn ogen waren het 4 winnaars. Wat een leuke finale was dit! De uitreiking van de mooiste/meest ludieke outfit ging ook dit jaar naar Mia en Fleur, wat zagen zij er weer prachtig uit, maar onze kanjers Marco en Dinny kregen een eervolle vermelding.

    De pupillen, aspiranten en junioren/senioren gingen vrolijk verder. De kantine draaide overuren, maar had alles uitstekend onder controle. Eind van de middag, terwijl de barbecues stonden te roken, de finales.

    Eerst de pupillen. Djalisa en Lucas tegen Sophie en Milou. Een mooie finale die werd gewonnen door Djalisa en Lucas. De finale bij de aspiranten was helaas niet spannend. Semm en Timo wonnen heel duidelijk van Dirk en Milan, maar het feit dat je er als schutter staat is al heel knap he!  De grote finale dan om de Harry van der Mark bokaal. Celeste en Lara tegen Tim en Boyd, wat een leuk affiche was dat ook. Celeste en Lara waren duidelijk sterker en gingen er met de bokaal vandoor.

    Een heerlijke TTKT dag was wat ons betreft ten einde. De barbecue ploeg nam het over. Ruim 170 bqq’rs een record. Ook dit verliep weer uitstekend! De palen werden weer opgeruimd, het veld stroomde langzaam leeg.

    Dank, heel veel dank naar iedereen die geholpen heeft om de dag tot een zeer geslaagde dag te maken. Ook wij hebben weer genoten en kijken er met een heel goed gevoel op terug.

    Nogmaals……ALLEMAAL BEDANKT!!!!

    Saskia, Sylvia en Petra

  • Meer foto's in de facebook Community groep, bij Media - Albums TTKT 2024