• AW/DTV - Die Haghe A1..... 2 gezichten

• AW/DTV - Die Haghe A1..... 2 gezichten, maar wel punten Zaterdag een trip naar AW, de ploeg tegen wie we de laatste wedstrijd een prima prestatie hadden neergezet. Een tegenstander met 0 punten. Vooraf weet en denk je ook dat je deze pot moet winnen. Onderschatting was een gevaar, maar in de bespreking bespeurde ik dat niet, dus had ik er alle vertrouwen in.
    Toch ging het de 1e helft helemaal mis. We stonden er niet en waar we vaak sterk in zijn, het verdedigen, ging ook niet. Aanvallend brachten we te weinig. De rust breekt aan en je staat 4 doelpunten achter, wat een enorme deceptie was dat. Maar goed, we hadden nog een helft.

Er werden harde noten gekraakt in de rust. Met de koppies weer omhoog en vastbesloten om de 2e helft te knallen gingen we t veld weer op. Gelukkig begonnen we goed en scoorden we 8 goals op rij. De verdediging sloot weer als vanouds en AW kon echt geen vuist meer maken. Zo moest het en daardoor kreeg de wedstrijd gelukkig 2 gezichten. Het pleit voor jullie dat jullie het boetekleed aantrekken na die 1e helft en als team vechten voor een betere 2e. De 2 punten gingen dus met een 11-14 overwinning mee terug naar Den Haag.

AW blijft op 0 en wij blijven bovenaan staan en hebben nog 1 punt nodig om ook volgend jaar weer hoofdklasse te spelen. Komende zaterdag tegen GG een oude bekende zullen we maar zeggen en dan moeten we er echt vanaf minuut 1 staan! De 1e 30 minuten die ik zaterdag zag, willen we niet meer zien en ik heb er ook alle vertrouwen in dat we het zaterdag 2x 30 minuten anders laten zien.

Als het zaterdag lukt zetten we gewoon een prima prestatie neer, dus zullen we dat aan het trouwe publiek maar laten zien? Tot slot compliment aan Sean die Servais meer dan goed verving. Esmee en Daan weer bedankt dat jullie zo snel in Amsterdam waren! Autorijders ook weer bedankt!

Komende zaterdag staan we er, laten we dat afspreken en dan willen we geen wedstrijd met 2 gezichten maar wel met 2 punten!