• Van de voorzitter 8 september 2024

  • Het eerste competitieweekend zit erop en de meeste ploegen kwamen in actie. Dit keer was ik vroeg op het veld om eens een aantal pupillenploegen te zien. Wat opvalt is het enthousiasme van de kinderen maar ook van de, vaak nog jonge coaches. Fijn om te zien. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.

    Het eerste deed goede zaken bij Avanti en de eerste punten zijn binnen! Het tweede moest helaas de punten in Pijnacker laten. De B1 moest ook tegen Avanti en wist in eigen huis wel Avanti puntloos te laten, een mooie prestatie!
    Daarna naar de A1 tegen KZ. Deze wedstrijd was spannend tot de laatste minuut, totdat KZ slim uitspeelde, scoorde en uiteindelijk met 1 doelpunt verschil (18-17) wist te winnen.

    De C1 verloor en de D1 wist te winnen. Uit tegen Nikantes won de B2 met 2-8 en kan dus ook 2 punten op de lijst erbij schrijven. Het is onmogelijk om alle ploegen te benoemen dus volgende week weer de anderen.

    Het bestuur vergadert ook weer en zullen ook dit seizoen proberen alle activiteiten die spelen binnen onze club te coördineren. Dit uiteraard met inzet van alle commissies. Vele zaken zoals het korfbal, financiën, ledenwerf, pr en communicatie, materialen en onderhoud, vrijwilligers, scheidsrechters, gemeentezaken en ga zo maar door. Een vaak lange agenda en soms ook ingewikkelde bespreekpunten. Desondanks zijn de taken verdeeld en is er aandacht voor alles wat er speelt. Dat niet altijd alles direct of naar tevredenheid gaat is logisch maar het is zaak om met elkaar aan de ontwikkeling van onze club te blijven werken. Als Bestuur zijn we blij met de dynamiek binnen de club en laten we volhouden en vooral doorpakken! Dit wilde ik toch even kwijt.

    René Benning