• Sponsornieuwtjes....

  • Het is al een tijdje geleden dat we iets hebben laten horen vanuit de sponsorcie.

    Gebeurt er dan niets zou je denken? Maar het tegendeel is waar. De commissie is druk met alle contacten te updaten, gesprekken aan te gaan voor verlenging, maar ook zeker nieuwe sponsoren proberen binnen te halen.
    Aan het aantal borden kan men zien dat dit prima lukt en ook de shirtsponsoren lopen prima, waardoor alle ploegen in een sponsorshirt lopen. 
    Natuurlijk zoeken we nog steeds nieuwe sponsoren, de vereniging kan het goed gebruiken. Weet je een bedrijf(je) wat wellicht interesse heeft om Die Haghe te sponseren, neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsorcommissie@diehaghe.nl), zij zullen het graag oppakken en hopelijk ook binnenhalen.

    Inmiddels zijn er op initiatief van de sponsorcie allemaal ploegfoto's genomen door Richard Split, waarvoor natuurlijk veel dank!

    Die Haghe zit sportief gezien in de lift en daar moeten we gebruik van maken! Geef dus tips aan ons door en wij pakken het snel op!

    De nieuwe sponsor, Xcelsior werd vorige week bezocht door een groot deel van de selectie. De winkel in de Weimarstraat heeft zich gespecialiseerd in schoenen. De aanwezige spelers kregen een professioneel advies en mochten schoenen uit proberen.

    Een aantal gingen er met een mooi paar vandoor. Dus heb je nieuwe zaalschoenen nodig, ga langs in de Weimarstraat, zeg dat je van Die Haghe bent en laat je goed adviseren!

    De sponsorborden zijn weer onderweg naar de sportcampus voor hopelijk een goed, leuk en drukbezet zaal seizoen!

    Wees zuinig op alles en tot snel in de zaal!

    De sponsorcommissie

     

    [https://www.diehaghe.nl/voucher-xcelsior-korting-sportschoenen/#]